Žbunj, sadnja žive ograde
   
O biljci
Važnije informacije
u vidu tona
Slike o biljci .......
Sađenje i nega
Sađenje i nega u slikama
i na video snimku
Uslovi kupovine
O našoj firmi
Cene
Narudžbina
Naši kupci su pisali
O nama su pisali
 
Zeleni Štit (GreenShield)


ŽbunTex
ŽbunAqua
Video sapisi o čudesnom žbunu
 
 

Dugoročno staranje i nega

5 godina besplatne informacije o aktuelnoj negi ČUDESNE ŽIVE OGRADE Sadnja jedne višegodišnje biljke liči malo na usvajanje. U nama postoje i dileme ,a i velika očekivanja...Da li je bila dobra odlluka...? Da li...? Da li...?

Sećam se, kada smo mi sadili naše sadnice za čudesnu živu ogradu, raspitivalismo se na sve strane, toliko, da smo zakasnili sa kupovinom i sadnjom u prolećnoj sezoni. Za jesenju sadnju nismo želeli zakasniti, već preko leta smo naručili sadnice- po mnogo povoljnijim uslovima ,sa vansezonskim popustima- i neumorno smo nastavili prikupljati informacije sve do novembra tj.do sadnje, gde da se sadi, koliko duboko, na koju razdaljinu od zida, od trotoara , koji je razmak između sadnica itd.
Sada sve ove informacije dobićete u buduće na vreme i besplatno!

U EVROPI PRVI SMO U PRUŽANJU OVAKVIH INFORMACIJA!
Osnova ove usluge da 5 godina, računajući od kupovine, obaveštavamo Vas e-mailom o aktuelnoj negi, dajemo savete i skrećemo Vam pažnju na aktuelne radove. Cilj nam je sa ovim uslugama, da potpomažemo vaš rad i da osetite kako vaš trud biljka se zahvaljuje rastom, nadamo se, da na vašu radost.

Sistem čudesne žive ograde predstavlja paket usluga, dugoročno zbrinjavanje i pripremu za prihvat sadnica. Dajemo savete za sadnju i osnovna praktična uputstva za postupke u početnoj fazi razvoja biljke. Dapače,dajemo besplatne informacije o aktuelnoj nezi još 5 godina ,nakon sadnje. I to nije kraj! Nadalje, obezbeđujemo stručne savete za članove Ulmus Cluba, koje proširujemo i na celu vašu baštu.

Koji su elementi našeg sistema?

  Nakon narudžbe, ali pre dostave, šaljemo Vam e-mailom (odjednom ili parcijalno) odgovore na 21 najčešće postavljenih pitanja naručilaca u vezi sa  čudesnom živom ogradom.

Našim naručiocima besplatno!

 

Specijalna tkana prostirka, koja dolazi u trgovinu pod zaštićenim imenom "söviTex",  za pokrivanje površine tla, ispod nadzemnog dela biljke.  Zadržava vlažnost zemljišta, optimalizuje zahtev biljke za vlagom i štiti okolinu sadnice od korova. Kofekcionirana je za širinu od 60 cm  i 10 m dužine.
>>> detalji >>>

Posebno se naručuje!

    ŽbunAqua je jedinstveni sistem zalivanja po sistemu "kap po kap", čiji elementi su tako konstruisani da i pri ekstremnim meteorološkim uslovima podpomaže osobenost neobično brzog rasta sadnica za buduću čudesnu živu ogradu.
Sve komponente ovog proizvoda su isprobane, odnosno testirane u više zemalja i dokazali su se kao jako kvalitetni.
>>> detalji >>>

Posebno se naručuje!

    GreenShield = koncentrat za prihranu Čudesne žive ograde (Wonder Hedge®) koji daje dodatni podsticaj biljkama u vidu neophodnih hranjivih elemenata kako bi se ubrzao rast korenovog sistema, osigurala bogata lisna masa kao i intenzivna zelena boja listova.
>>> detalji >>>

Posebno se naručuje!

 
Računajući od kupovine sadnica još narednih 5 godina redovno Vam šaljemo informacije o aktuelnim radovima oko biljke.

Našim naručiocima besplatno!

 
Kontinuiranu stručnu pomoć "Profi znanje o baštovanstu"- pružamo preko foruma zatvorenog tipa Diplomirani inženjer pejzažne arhitekture, Slađana Milosavljević, očekuje vaša pitanja u vezi sa baštovanstvom. Stručni saveti nisu vezani isključivo za čudesnu živu ogradu, već ih proširujemo i na davanje saveta i rešenja problema vezano za celu vašu baštu.
>>> Radovi u bašti >>>

Našim naručiocima besplatno!

<<< nazad na predhodnu stranu <<<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
Žbunjevi su ukras bašte. Čudesno žbunje predstavlja optimalno rešenje.
 
 
   
Žbunjevi po sniženoj ceni    
 
     O biljci  . .  |    Sađenje i nega      |     Uslovi kupovine       |    Slike o biljci      |      O našoj firmi....      |    Cene     |     Narudžbina

InterStat.hu