Csodasövény, gyors növekedésű sövény
   
O biljci
Važnije informacije
u vidu tona
Slike o biljci .......
Sađenje i nega
Sađenje i nega u slikama
i na video snimku
Uslovi kupovine
O našoj firmi
Cene
Narudžbina
Naši kupci su pisali
O nama su pisali
 
 

Opšti uslovi poslovanja

Naš cilj je da su svi naši kupci zadovoljni. Zato se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, savete ili sugestije, spremni im uvek ponuditi najbolju uslugu. Možete nas kontaktirati telefonom, običnom poštom, faksom ili e-mailom na našoj stranici za kontakte.
Kupovinom čudesne žive ograde sa internet stranice www.cudesna-zivaograda ili www.cudesnozbunje.com prihvatate Uslove korišcenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih Uslova korišcenja.

Ponude i cene

Godišnje jedanput aktualiziramo ponude i cene naše robe, koje objvavljujemo na web stranici.

Plaćanje

Uplatu možete izvršiti putem virmana ili pouzećem. Ukoliko želite da platite preko računa, kontaktirajte nas pre isporuke da Vam pošaljemo predračun robe. Račun za robu i usluge prati robu.

DOSTAVA

Dostava se vrši godišnje dva puta, tj. za prolećnu sadnju i za jesenju sadnju. Dostavu pošiljki vrši AKS Express Kurir kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Pre dostave usaglašavamo dan isporuke sa Kupcima.

REKLAMACIJE I PRAVO VRAĆANJA ROBE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na robu ili na našu uslugu budite slobodni da u roku od 10 dana od dana preuzimanja proizvoda da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. 
Ukoliko Vi kao Kupac niste zadovoljni sa kvalitetom robe, imate pravo da  istu vratite  u roku predvidjenom za reklamacije u svojoj originalnoj ambalaži. Za povrat robe uobičajena je sledeća procedura: morate nas kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na web stranici, s naznakom da želite povrat robe. Troškove povratka snosi kupac. U roku od 10 dana a najviše 30 dana D.O.O. SIL CLUB SENTA se obavezuje povraćaj cene robe Kupcu.

Važeći zakoni

www.cudesna-zivaograda.rs  i www.cudesnozbunje.com posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važecim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

D.O.O. SIL CLUB Senta se obavezuje da čuva privatnost svih kupaca. Prikuplja se samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Aktiviranjem narudžbe prihvaćate naše opšte uslove poslovanja.

D.O.O. SIL CLUB Senta
24400 Senta, Kočina br. 7
Tel: 069/1815-182
office.cudesna.zivaograda@gmail.com

 

 

   
   
 
     O biljci  . .  |    Sađenje i nega      |     Uslovi kupovine       |    Slike o biljci      |      O našoj firmi....      |    Cene     |     Narudžbina


InterStat.hu
 


WWW.WORLDINTERNET.HU Banner-csere